nematau nieko uzpisancio. skarda, popierius, svarainiai ir i orkaite. -- T "Dainiushas" <skirdain@soften.ktu.lt> wrote in message news:ns2jrg$e5m$1@trimpas.omnitel.net... > nu bet užsipisimas tuos svarainius išdžiovint tai totalus. > > On 9/23/2016 9:53 AM, Arj wrote: >> saip labiau pagal svori - bet pilti gali is akies. >> Saip yra nuansas - jei darysi svarainiu sirupa (t.y. tik svarainiai ir >> cukrus), tai cukraus istirpsta visas gana greitai. >> Jei pilsi viska kartu (svarainiai + cukrus + degtine) cukraus toks pat >> kiekis irgi istirpsta, bet gerokai leciau, per pora men vietoj poros >> dienu, jei nejudinant. >> Spiritas geriau, nbes degtine gan stipirai atsiskiedzia (laipsniai >> "dingsta"), bet as del spirito nebuvimo paprasta degtine naudodavau. >> Dar - sviezia (dar sviesi) - man skanesne, veliau stovint tamseja, >> skonis keicasi, kaip man - I blogaja puse, nors yra ir kitu nuomoniu :) >> Del svarainiu pjaustymo - principas ten seklas isimti, del seklalizdziu >> - produkto skonio jie neitakoja, galima palikti, pjaustymo laikas >> sutrumpeja kokius 5x, vienintele prasme juos ispjauti - jei po sirupo >> nupylimo svarainiu gabaliukai po to bus maistui vartojami kaip >> saldainiai (btw skanus visai) >> Nu ir svarbiausias dalykas - turet omenyj kad remuo gali labai >> pasireiksti nuo to - as nors ir labai didelis svarainiu megejas, dabar >> del to praktiskai negaliu ju vartoti >> >> >> >> "Diamondas" parašė naujienų news:ns2hi1$b1f$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Kad nuplauti isvalyti tai savaime suprantama, kad ne cielus pilti :) >> 1:1 pagal turi ar svori :) ? >> >> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message >> news:ns2gtg$ac1$1@trimpas.omnitel.net... >>> as neuzpilineciau svarainiu degtine ar spiritu. Priestai sirupa >>> padaryt siulau. >>> >>> Svarainius reikia nuplauti (kitaip labai rugs), isvalyti seklides ir >>> supjaustyti ~3 mm griezineliais. uzpilti juo scukrumi - mazdaug 1:1. >>> taip palaikyt kol istirps cukrus. jei per diena istirpsta - cukraus >>> dadeti reikia. indo nelaikyt visiskai sandariai. >>> >>> po to ta sirupa skiesti degtine arba spiritu. paragauk priestai - jei >>> yra rugimo pozymiu - gali ir pasterizuot. po poros savaiciu galima >>> skanaut. >>> >>> likusisus svarainius isdziovink - gausis skanus saldainiai. >>> >>> -- >>> T >>> >>> "Diamondas" <DiamondasISTRINTI@gmail.com> wrote in message >>> news:ns2fiq$9l5$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, >>>> >>>> Uzderejo pas zmones svarainiai, tai dave kibira - atrsirado >>>> klausimas ka su jais veikt :) Radau n receptu trauktines - tipo imti >>>> uzpilti cukrum, poto degtine ir gausis skanus gerimukas po keliu >>>> menesiu :) Radau n receptu - pirmiausiai juose labai skiriasi dedamo >>>> cukraus kiekis - gal kas is patirties pasidalins savo receptuku >>>> patikrintu ? Dar pamenu, kazkada maciau buvo tokia lyg vadinosi >>>> "Trauktiniu degtine" kazkiek daugiau nei 40 laipsniu, bet dabar ir >>>> googlas nieko apie ja neranda - gal vadinasi kitaip, o gal nebegamina >>>> :( >>>> Vienzo - kadangi svarainiu sezonas, welcome visi variantai. >>>> >>>> Isanksto dekavoju uz sugaista laika :) >>>> >>> >> >