buves kada nors tikro restorano virtuveje? jei smalsu, gali pasiguglint kad ir apie gaggenau gaminius: http://www.gaggenau.com/DX_dx/products/cooktops-overview.do "ttt" <ttt@df.lt> wrote in message news:hhcibm$j8m$1@trimpas.omnitel.net... > Vieso maitinimo istaigos tik su elektrinem visa laika dirbo ir tik ateje > kinieciai pradejo reikalauti dujiniu. > Dujine yra blogis vien del smarves, jau nekalbant apie pavoju. Elektrines > minusas - inercija keiciant tempratura, taciau jei naujesnes stiklo > keramines arba indukcines - problema nera tokia ryski. > > > kg formulated on antradienis : >> Nesu shitos srities specialistas - t.y gurmanas, bet zhinau kad visi >> tikri gurmanai renkasi tik dujines virykles, o jei turi galimybe - gyva >> ugni nuo malku >> Beje viesho matinimo istaigos taip pat pirmenybe teikia dujinem >> >> Megejam manau nera jokio skirtumo kokia >> Musu sheima valgi gaminames ant kazhkokios turkishkos dvieju skyliu >> dujines virykles uzh 100lt >> Kol kas sotus, sveiki ir laimingi :) >> >> >> >> kg >> >> >> >> __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus >> signature database 4723 (20091228) __________ >> >> The message was checked by ESET NOD32 Antivirus. >> >> http://www.eset.com > >