oi stiprumas tai jau tikrai ne del temperaturos. Paprasciausiai per daug idejo kavos, arba pati kava per daug paskrudinta. "ozzy" wrote in message news:jvo3op$eu5$1@trimpas.omnitel.net... Esu is sio geres, turi pazystamas, kazkaip nenormaliai stipri gaunas. Man atrodo kad kava gauna perdaug temperaturos. Sako uzpilama kava reik ruost kazkiek vandeniui atvesus. On 8/6/2012 12:33 PM, skaitytojas wrote: > Nors automatinis apratas yra patogu, taciau siulyciau perdaug > nenuvertinti tu nebrangiu espreso kavinuku > http://eatingtheworld.wordpress.com/2011/11/29/becoming-european-bialetti-espresso. > Naudoju toki jau keli metai, kava gaunasi tikrai skani, pasidaro per > kelias minutes (gali ir 10min, priklausomai kokia ugnies stipruma > nustatysi). Aisku, ryte skubant i darba, gal norisi labiau automatizuoto > proceso, bet kai pas mane ofise stovi kavos aparatas, tai nematau > reikalo namie rytais gerti kava :) Todel si kavinuka naudoja tik > savaitgaliais ar per atostogas. Be to toki daikta gali ir i kelione > pasiimti, jei norisi normalios kavos atsigerti ne tik kavineje. > > > "ozzy" wrote in message news:jvj881$ta9$1@trimpas.omnitel.net... > > Tai as ir nenurodziau kainos uz kiek. Tiesiog uz kazkokius super duper > kapucino fintus moket nesinori. Esu is kazkokio tai pigesnio buitinio > geres juoda kava tai nepatiko... > > > > On 8/4/2012 10:23 AM, shadow wrote: >> "ozzy" > wrote > PS papildysiu, butu gerai kad sumaltu pupeles.. >> >> itariu,kazka padoresnio pigiau nei uz 1500lt kazin ar berasi >> >