nu jo.. tokius virtuves kvapus gal ir reikia uzdarytus laikyt.. bet kepancios mesytes.. ar pyrago kvapas jei pasklis po svetaine, tai nematau nieko blogo.. koznam savaip "Sail" parašė naujienų news:ln6k8q$5cj$1@trimpas.omnitel.net... As ant virtuves duru net spyruokle uzdejau, kad visada uzdara butu. Visada! Nafig ta smarve - tai blet siuksliu kibira su siukslem vasara zmona paliks neisnesta, tai kaciu maisto prides tiek, kad visa para dubeny lieka, tai zuvu pirstelius i karsta rukstanti alieju. Nx nx nx. Zmona keist nesiulykit, yra kitu privalumu atsverianciu trukumus. "Jonas Vingis" <jonas.vingis@kaimas.lt> wrote in message news:ln6ght$2m8$1@trimpas.omnitel.net... > 2014-06-10 11:37, vigi@nomail.se rašė: >> Geras gartraukis istraukia didziaja dali, o jei biski patenka tai ne beda > > Kam ne bėda, o kam bėda. Pvz. mes dažnai kepsnius kepame - tai jei durys > neuždarytos, tai trauk su gartraukiu kiek tik nori, bet kepamos mėsos > kvapas pasklis iš virtuvės. O uždarai virtuvės duris ir kvapo nėra. > > Aplamai paėmus duris visada gali atidaryti ir jas laikyti atidarytas, o > vat kai durų išvis nėra, tai prireikus jų ir neuždarysi...