Tema: Re: Koridoriukas uzdaras ar atviras?
Autorius: Pi.
Data: 2014-06-10 17:18:58
nu jo.. tokius virtuves kvapus gal ir reikia uzdarytus laikyt..
bet kepancios mesytes.. ar pyrago kvapas jei pasklis po svetaine, tai 
nematau nieko blogo..
koznam savaip


"Sail"  parašė naujienų news:ln6k8q$5cj$1@trimpas.omnitel.net...

As ant virtuves duru net spyruokle uzdejau, kad visada uzdara butu. Visada!

Nafig ta smarve - tai blet siuksliu kibira su siukslem vasara zmona paliks
neisnesta, tai kaciu maisto prides tiek, kad visa para dubeny lieka, tai
zuvu pirstelius i karsta rukstanti alieju.
Nx nx nx.

Zmona keist nesiulykit, yra kitu privalumu atsverianciu trukumus.

"Jonas Vingis" <jonas.vingis@kaimas.lt> wrote in message
news:ln6ght$2m8$1@trimpas.omnitel.net...
> 2014-06-10 11:37, vigi@nomail.se rašė:
>> Geras gartraukis istraukia didziaja dali, o jei biski patenka tai ne beda
>
> Kam ne bėda, o kam bėda. Pvz. mes dažnai kepsnius kepame - tai jei durys
> neuždarytos, tai trauk su gartraukiu kiek tik nori, bet kepamos mėsos
> kvapas pasklis iš virtuvės. O uždarai virtuvės duris ir kvapo nėra.
>
> Aplamai paėmus duris visada gali atidaryti ir jas laikyti atidarytas, o
> vat kai durų išvis nėra, tai prireikus jų ir neuždarysi...