Tema: Re: Koridoriukas uzdaras ar atviras?
Autorius: bzik
Data: 2014-06-11 13:15:30
su visais etapais man gaunasi > 3 val. :) Man bendra erdvė yra gerai, tačiau 
konstatuoju faktą, kad kvapai sklinda, gartraukis nepadeda ir kiekvienam 
išplanavimą reikia rinktis savo galva. Nes tas, kas 1x savaitėj mikrobangėj 
pasišildo kotletą, turi vienokią patirtį, o gaminantis nuolat - kitokią. Tas 
pats indų žlegėjimas skirtingai skamba apribotoje ir didelėj patalpoje.

"Pi."  wrote in message news:ln988g$gqu$1@trimpas.omnitel.net...

kazkokie jus jautrus :) vietoj jusu tai valgi daryciau viralineje (atskiram
pastate ir ziema).
o plovo 4  val net uzbekai turbut neverda. bet cia jau plonybes i kurias
nesivelsiu.

"bzik"  parašė naujienų news:ln8ord$4e8$1@trimpas.omnitel.net...

pritariu. Gartraukis nesugeba susidorot su kvapais. Kad ir kokie jie
malonūs. Daryt kapitalinį namo pravėdinimą per 2 aukštus viduržiemy monkes
biznis :) Gaminam statistiškai daug. Virtuvė bendroj erdvėj, name durys
atviros. Kai koks plovas 3-4 val. burbuliuoja, jo kvapas visuos kampuos,
nors gartraukis dirba pilnu pajėgumu.

"Jonas Vingis"  wrote in message news:ln750f$ij1$1@trimpas.omnitel.net...

2014-06-10 17:30, Pi. rašė:
> gerai jums matosi:)
> gaminamas maistas man kvepia.. kai gaminu as ar mano zmona:) ka kiti
> gamina, kad reikia kvapa slept uz uzdarytu duru, as nezinau.. o kaip
> tada valgyt toki maista?:)

Na, nežinau, manęs visai nežavi po visus namus pasklidęs kepamos mėsos
kvapas.