Tema: Re: Koridoriukas uzdaras ar atviras?
Autorius: bzik
Data: 2014-06-11 15:38:53
aš išiminėju, nes man atskirai patogiau sukontroliuot apkepimus. Toks 
veiksmas neuždraustas, pvz. http://stalic.ru/plov-po-ferganski

"Jonas Vingis"  wrote in message news:ln9fec$ngc$1@trimpas.omnitel.net...

2014.06.11 13:35, Pi. rašė:
> ilgokai:) nu svarbu, kad skanus tau jis gaunasi:) visa kita tik detales.
> net internete pasigooglinau:)
> http://www.beatosvirtuve.lt/blog/recipes/plovas/

Na, šitam recepte ji neverda zivrako, o pastarąjį reikia ~45 minutes virt.

Beje, plovo gamintojai, kaip jums išeina mėsą apskrudinti, paskui kartu
svogūnus ir dar paskui morkas - per tiek laiko man mėsa kone angliukais
virsta. Aš apskrudinu mėsą, išimu ją ir dedu atgal tik kai svogūnai ir
morkos būna gatavi, bet visur, kur tik skaičiau, rašo, kad mėsą kartu
skrudinti su svogūnais ir morkomis...