Tema: Re: Koridoriukas uzdaras ar atviras?
Autorius: Pi.
Data: 2014-06-11 12:41:36
kazkokie jus jautrus :) vietoj jusu tai valgi daryciau viralineje (atskiram 
pastate ir ziema).
o plovo 4  val net uzbekai turbut neverda. bet cia jau plonybes i kurias 
nesivelsiu.

"bzik"  parašė naujienų news:ln8ord$4e8$1@trimpas.omnitel.net...

pritariu. Gartraukis nesugeba susidorot su kvapais. Kad ir kokie jie
malonūs. Daryt kapitalinį namo pravėdinimą per 2 aukštus viduržiemy monkes
biznis :) Gaminam statistiškai daug. Virtuvė bendroj erdvėj, name durys
atviros. Kai koks plovas 3-4 val. burbuliuoja, jo kvapas visuos kampuos,
nors gartraukis dirba pilnu pajėgumu.

"Jonas Vingis"  wrote in message news:ln750f$ij1$1@trimpas.omnitel.net...

2014-06-10 17:30, Pi. rašė:
> gerai jums matosi:)
> gaminamas maistas man kvepia.. kai gaminu as ar mano zmona:) ka kiti
> gamina, kad reikia kvapa slept uz uzdarytu duru, as nezinau.. o kaip
> tada valgyt toki maista?:)

Na, nežinau, manęs visai nežavi po visus namus pasklidęs kepamos mėsos
kvapas.