pats pasakei "kartais". juk pietauji ne uz uzdarytu duru.. tai ir pasklinda tas kvapas nori tu to ar ne "bzik" parašė naujienų news:ln9cfi$kdh$1@trimpas.omnitel.net... gaminu pagal http://giedrius-v.livejournal.com/51512.html kvapas iki pietų labai ok, bet kartais jis lieka valandomis po gaminimo :) "Pi." wrote in message news:ln9bcs$jgf$1@trimpas.omnitel.net... ilgokai:) nu svarbu, kad skanus tau jis gaunasi:) visa kita tik detales. net internete pasigooglinau:) http://www.beatosvirtuve.lt/blog/recipes/plovas/ is virtuves man malonus kvapai sklinda:)i miegamaji, drabuzine ir pan galima uzdaryt duris, kad kvapai nepatektu. o kad svetaineje, kuriuoje bus pietaujama, pasklido plovo, anties ar cepelinu kvapas, tai nematau katatrofos:) nuteikia pietums:). "bzik" parašė naujienų news:ln9a82$ijc$1@trimpas.omnitel.net... su visais etapais man gaunasi > 3 val. :) Man bendra erdvė yra gerai, tačiau konstatuoju faktą, kad kvapai sklinda, gartraukis nepadeda ir kiekvienam išplanavimą reikia rinktis savo galva. Nes tas, kas 1x savaitėj mikrobangėj pasišildo kotletą, turi vienokią patirtį, o gaminantis nuolat - kitokią. Tas pats indų žlegėjimas skirtingai skamba apribotoje ir didelėj patalpoje. "Pi." wrote in message news:ln988g$gqu$1@trimpas.omnitel.net... kazkokie jus jautrus :) vietoj jusu tai valgi daryciau viralineje (atskiram pastate ir ziema). o plovo 4 val net uzbekai turbut neverda. bet cia jau plonybes i kurias nesivelsiu. "bzik" parašė naujienų news:ln8ord$4e8$1@trimpas.omnitel.net... pritariu. Gartraukis nesugeba susidorot su kvapais. Kad ir kokie jie malonūs. Daryt kapitalinį namo pravėdinimą per 2 aukštus viduržiemy monkes biznis :) Gaminam statistiškai daug. Virtuvė bendroj erdvėj, name durys atviros. Kai koks plovas 3-4 val. burbuliuoja, jo kvapas visuos kampuos, nors gartraukis dirba pilnu pajėgumu. "Jonas Vingis" wrote in message news:ln750f$ij1$1@trimpas.omnitel.net... 2014-06-10 17:30, Pi. rašė: > gerai jums matosi:) > gaminamas maistas man kvepia.. kai gaminu as ar mano zmona:) ka kiti > gamina, kad reikia kvapa slept uz uzdarytu duru, as nezinau.. o kaip > tada valgyt toki maista?:) Na, nežinau, manęs visai nežavi po visus namus pasklidęs kepamos mėsos kvapas.