Oi, kam taip prisirišti prie tų mėsos bei sviesto. Čia gi tik simboliškai. O realiai tai kokie makaronai, ryžiai ir kitokie panašūs produktai (pvz. nebliko babkių aliejui, o tadu nėr kaip žuvį kept, o duoną galima ryt ir nekepus (be aliejaus)). Nemanau kad skurdžiuose kraštuose mėsa, o tuo labiau sviestas, įein į kasdienį kiekvieno krepšelį. Greičiau jau koks žuviokas su stikline aliejaus iš kokių vietinių augalėlių. Kokioj Afrikoj mažiau civilizuotoj tai tą svietą nei iš ko pasigamint, nei kaip laikyt (nei karvių nei šaldytuvų). "Bronco" <TRINTI_bronco.mail@gmail.com> wrote in message news:j83t1m$ir3$1@trimpas.omnitel.net... On 2011-10-24 14:05, aviliux wrote: > zinok, jei destytoja ir sake kur bei KADA, as neatsimenu :) > tiesiog uzfiksavau kaip idomu fakta prie bendros info. Supratau. Labai tikėtina, jog skurdžioje šalyje veiksmas vyko. Pvz. 90 proc. žmonių dienos krepšelio turinį sudaro duonos kepalas, 50g. mėsos ir pakelis sviesto dviem savaitėms. Pinigų likučio arba nėra, arba panaudojamas vaisiams ir daržovėms. Va, tokiame skurdžiame modelyje tikrai turėtų įvykti tavo aprašytas variantas, jei pabrangtų duona. Mėsa tai turbūt visai išnyktų iš raciono, o pirktų truputį daugiau duonos.