tiksliai nepasakysiu visu indigrientu, bet mazdaug: farsas, paprikos, aitriosios paprikos, keli pipirai, lauro lapai, svogunas, (gal dar bulves) isverdama vandenyje. Tada visa mase perrinama su blenderiu. Idedam dar raudonuju pupeliu is konservu ir pakaitinam ir viskas. Pries valgant galima tarkuoto fermention surio i lekste pasibarstyt. Dar man labai patinka cesnakine duonyte: Imu cesnako, petrazuoliu ir ciut alyvuogiu aliejaus. Vel viska per blenderi ir gaunu tokia aitria skystoka mase. Ja tepu ant batono riekiu ir pasaunu i orkaite. Zodziu nerealu. "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:gl1qjd$4pg$1@trimpas.omnitel.net... >o beje, kaip gaminate chili ponai ir ponios ? > > "Auris" <Paciukas@gmail.com> wrote in message > news:gl1go0$ha2$1@trimpas.omnitel.net... >> rugstyniu, trinta brokoliu, trinta cili >> >> "by2" <by2@yahoo.com> wrote in message >> news:gl1fuu$fqs$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, gal kas pasidalintumete patirtimi kokias verdate sriubas, nes >>> visi jas mgstame, bet nesugalvoju nieko naujo :) >>> >>> Aciu >>> >> >> > >