cia net nepanasu i chili ! :) "Auris" <Paciukas@gmail.com> wrote in message news:gl1su4$972$1@trimpas.omnitel.net... > tiksliai nepasakysiu visu indigrientu, bet mazdaug: > > farsas, paprikos, aitriosios paprikos, keli pipirai, lauro lapai, > svogunas, (gal dar bulves) isverdama vandenyje. Tada visa mase perrinama > su blenderiu. Idedam dar raudonuju pupeliu is konservu ir pakaitinam ir > viskas. > > Pries valgant galima tarkuoto fermention surio i lekste pasibarstyt. > > Dar man labai patinka cesnakine duonyte: > > Imu cesnako, petrazuoliu ir ciut alyvuogiu aliejaus. Vel viska per > blenderi ir gaunu tokia aitria skystoka mase. Ja tepu ant batono riekiu ir > pasaunu i orkaite. > > Zodziu nerealu. > > > "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message > news:gl1qjd$4pg$1@trimpas.omnitel.net... >>o beje, kaip gaminate chili ponai ir ponios ? >> >> "Auris" <Paciukas@gmail.com> wrote in message >> news:gl1go0$ha2$1@trimpas.omnitel.net... >>> rugstyniu, trinta brokoliu, trinta cili >>> >>> "by2" <by2@yahoo.com> wrote in message >>> news:gl1fuu$fqs$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, gal kas pasidalintumete patirtimi kokias verdate sriubas, nes >>>> visi jas mgstame, bet nesugalvoju nieko naujo :) >>>> >>>> Aciu >>>> >>> >>> >> >> > >