Na, čia ne giminės receptas, kartą pavalgėm jo tokiam restorane Legenda, ir sugalvojom pasidaryti: tiesiog pridėjom į barščius atmirkytų džiovintų baravykų ir džiovintų slyvų :) Kaip suprantu pas rusus tai ganėtiniai populiarus patiekalas :) http://www.millionmenu.ru/rus/recipes/collection/drecip22239/ http://www.gotovim.ru/recepts/soups/borch/5912.shtml ALORA submitted this idea : > kaip verdami barščiai su džiovintom slyvom? > > "buran" <NOaldutiSPAM@gmx.net> wrote in message > news:mn.a30e7d911f4c709c.26571@gmx.net... >>O kur paprasta žirnienė, pupelių sriuba? >> Pas mus dar rūgštynių sriuba pagarboj :) >> Trintos sriubos - sultinyus su beveik bet kokiom daržovėm :)) >> Šviežių kopūstų, raugintų kopūstų sriuba... >> Barščiai, barščiai su džiovintom slyvom, burokėlių lapų sriuba. >> Neseniai viriau žuvienę iš karpio galvos - valgė net žmona apsilaižydama, >> nors šiaip ji į žuvienių pusę nežiūri visiškai :D -- This is an automatic signature of MesNews. Site : http://www.mesnews.net