Butent. Siaip kiekviena istaiga (juolab maziau turistine) turi savita guliaso paruosimo recepta. Kai kurie mesa papildomai apkepina dar, kai kurie tiesiog verda (troskina) Kai kurie deda sviezius pomidorus, kai kurie konservuotus.. Paprika - velgi raudona, zalia ir t.t. Beje, tu tikruju paprikos milteliu bent as kol kas nemaciau pirkti (specializuotose kai kuriuose irgi nemaciau). "Jurga" <jurgita@prigavau.lt> wrote in message news:gl27g2$suq$1@trimpas.omnitel.net... > A vien tik Budapete esu penket kart buvusi, galiu pasakyt, kad pusj > ueig gamina su bulvm, kitoj pusj - su tais miltiniais gabaliukais, man > asmenikai su bulvmis skaniau, a visada usakindavau btent su bulvmis > :) Teisybs dlei reikt pasakyt, kad ita guliao sriuba neprilygsta > toms, kurias valgiau Vengrijoje, bet vis tiek pati savaime yra skani, net > labai, ypa altuoju met laiku.:) > > "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message > news:gl1nh0$uh0$1@trimpas.omnitel.net... >> nu nezinau kie tai vengrishkas receptas..gal labaiu sovietinis? >> Vengrijoje >> daug ragavau ju, bet bulviu ten nebudavo, ir dar tokiais kiekiais >