tai po darbo pasigaminkit :) tiesa troskinau apie 1.5 val 200 temp "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message news:glckof$8ck$1@trimpas.omnitel.net... > ne nu... tai kaip dabar dirbt??? > > "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message > news:glcjas$60v$1@trimpas.omnitel.net... >> ir tas gerai, o mes vakar moliniuose indeliuose troskinom jautiena >> orkaiteje >> su darzovemis, svogunai, morkos, salierai, jautiena, baklazanas, paprika, >> cili pipiras, bulves, ant virsaus pomidoru, druska, piprai, slakelis >> vandens, taip gaminant bet kokia neikandama jautiena tampa minksta ir >> prie >> alaus labai tinka :) >> >> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message >> news:glcigo$4h8$1@trimpas.omnitel.net... >>> geriau taip http://giedrius-v.livejournal.com/53580.html >>> >>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >>> news:glcgqs$1d1$2@trimpas.omnitel.net... >>>> jautiena burgundiskai >>>> http://beatosvirtuve.blogspot.com/2008/04/jautiena-raudonam-vynebeef-bourguignon.html >>>> >>>> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message >>>> news:glc8ri$h2k$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Sveiki, >>>>> >>>>> Ka patartumete pasidaryti is jautienos? befstrogenas truputi pabodo, >>>>> gal >>>>> turite kokiu idomiu receptuku patroskinimui ar pakepimui? >>>> >>>> >>> >>> >> >>