Tema: Re: Is jautienos savaitgaliui
Autorius: A&G
Data: 2009-01-23 17:04:56
tai po darbo pasigaminkit :) tiesa troskinau apie 1.5 val 200 temp
"karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message 
news:glckof$8ck$1@trimpas.omnitel.net...
> ne nu... tai kaip dabar dirbt???
>
> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
> news:glcjas$60v$1@trimpas.omnitel.net...
>> ir tas gerai, o mes vakar moliniuose indeliuose troskinom jautiena 
>> orkaiteje
>> su darzovemis, svogunai, morkos, salierai, jautiena, baklazanas, paprika,
>> cili pipiras, bulves, ant virsaus pomidoru, druska, piprai, slakelis
>> vandens, taip gaminant bet kokia neikandama jautiena tampa minksta ir 
>> prie
>> alaus labai tinka :)
>>
>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message
>> news:glcigo$4h8$1@trimpas.omnitel.net...
>>> geriau taip http://giedrius-v.livejournal.com/53580.html
>>>
>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message
>>> news:glcgqs$1d1$2@trimpas.omnitel.net...
>>>> jautiena burgundiskai
>>>> http://beatosvirtuve.blogspot.com/2008/04/jautiena-raudonam-vynebeef-bourguignon.html
>>>>
>>>> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message
>>>> news:glc8ri$h2k$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Sveiki,
>>>>>
>>>>> Ka patartumete pasidaryti is jautienos? befstrogenas truputi pabodo, 
>>>>> gal
>>>>> turite kokiu idomiu receptuku patroskinimui ar pakepimui?
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>