cia nugarine naudoti ar ka? Siaip nebuna jei kieti? "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message news:glk67o$nmm$1@trimpas.omnitel.net... > kitam savaitgaliui:) > jautienos vyniotiniai - greitai pagaminami. > Vynioti paruostos mesos viena pase isteplioji garstyciomis (arba garstyciu > ir krienu misiniu), ant jos isdelioji plonomis lazdelemis supjaustytus > marinuotus agurkelius ir suvynioji. Troskinti apie 2 val. sultinyje su > pipirais, druska ir ko, ir supjaustytais pomidorais ar/ir paprikom bei > svogunais, pora skilteliu cesnako. Skystis turi beveik apsemti > vyniotinius. Baigus virti, vyniotinius isimti, visa kita, kas puode, > susmulkinti blenderiu i padaza, galima ideti grietines, galima sutirstinti > krakmolu, bet nebutinai. Vyniotinius perpjauti skersai perpus, patiekti su > padazu ir grikiais. > > > "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message > news:glc8ri$h2k$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> Ka patartumete pasidaryti is jautienos? befstrogenas truputi pabodo, gal >> turite kokiu idomiu receptuku patroskinimui ar pakepimui? >