vakar turejom sprandine tai ta greiciau suminksteja, jeigu koks jaucio kumpis tada pora val ir daugiau "shimtas kinieciu" <theroyalwe@news.omnitel.net> wrote in message news:glcosj$ee2$1@trimpas.omnitel.net... tai trunpai dar. cenakus atrodo dvivalandas reik troshkint ;) "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:glcmao$aq9$1@trimpas.omnitel.net... > tai po darbo pasigaminkit :) tiesa troskinau apie 1.5 val 200 temp > "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message > news:glckof$8ck$1@trimpas.omnitel.net... >> ne nu... tai kaip dabar dirbt??? >> >> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >> news:glcjas$60v$1@trimpas.omnitel.net... >>> ir tas gerai, o mes vakar moliniuose indeliuose troskinom jautiena >>> orkaiteje >>> su darzovemis, svogunai, morkos, salierai, jautiena, baklazanas, >>> paprika, >>> cili pipiras, bulves, ant virsaus pomidoru, druska, piprai, slakelis >>> vandens, taip gaminant bet kokia neikandama jautiena tampa minksta ir >>> prie >>> alaus labai tinka :) >>> >>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message >>> news:glcigo$4h8$1@trimpas.omnitel.net... >>>> geriau taip http://giedrius-v.livejournal.com/53580.html >>>> >>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message >>>> news:glcgqs$1d1$2@trimpas.omnitel.net... >>>>> jautiena burgundiskai >>>>> http://beatosvirtuve.blogspot.com/2008/04/jautiena-raudonam-vynebeef-bourguignon.html >>>>> >>>>> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message >>>>> news:glc8ri$h2k$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Sveiki, >>>>>> >>>>>> Ka patartumete pasidaryti is jautienos? befstrogenas truputi pabodo, >>>>>> gal >>>>>> turite kokiu idomiu receptuku patroskinimui ar pakepimui? >>>>> >>>>> >>>> >>>> >>> >>> > >