kitam savaitgaliui:) jautienos vyniotiniai - greitai pagaminami. Vynioti paruostos mesos viena pase isteplioji garstyciomis (arba garstyciu ir krienu misiniu), ant jos isdelioji plonomis lazdelemis supjaustytus marinuotus agurkelius ir suvynioji. Troskinti apie 2 val. sultinyje su pipirais, druska ir ko, ir supjaustytais pomidorais ar/ir paprikom bei svogunais, pora skilteliu cesnako. Skystis turi beveik apsemti vyniotinius. Baigus virti, vyniotinius isimti, visa kita, kas puode, susmulkinti blenderiu i padaza, galima ideti grietines, galima sutirstinti krakmolu, bet nebutinai. Vyniotinius perpjauti skersai perpus, patiekti su padazu ir grikiais. "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:glc8ri$h2k$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > > Ka patartumete pasidaryti is jautienos? befstrogenas truputi pabodo, gal > turite kokiu idomiu receptuku patroskinimui ar pakepimui?