garstycios suminkstina mesa, bent jau kai kepdavau karka irgi ismozodavau garstyciom, tai iskepus budavo minksta "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:glmf3u$fso$1@trimpas.omnitel.net... > cia nugarine naudoti ar ka? Siaip nebuna jei kieti? > "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message > news:glk67o$nmm$1@trimpas.omnitel.net... >> kitam savaitgaliui:) >> jautienos vyniotiniai - greitai pagaminami. >> Vynioti paruostos mesos viena pase isteplioji garstyciomis (arba >> garstyciu ir krienu misiniu), ant jos isdelioji plonomis lazdelemis >> supjaustytus marinuotus agurkelius ir suvynioji. Troskinti apie 2 val. >> sultinyje su pipirais, druska ir ko, ir supjaustytais pomidorais ar/ir >> paprikom bei svogunais, pora skilteliu cesnako. Skystis turi beveik >> apsemti vyniotinius. Baigus virti, vyniotinius isimti, visa kita, kas >> puode, susmulkinti blenderiu i padaza, galima ideti grietines, galima >> sutirstinti krakmolu, bet nebutinai. Vyniotinius perpjauti skersai >> perpus, patiekti su padazu ir grikiais. >> >> >> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message >> news:glc8ri$h2k$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> >>> Ka patartumete pasidaryti is jautienos? befstrogenas truputi pabodo, gal >>> turite kokiu idomiu receptuku patroskinimui ar pakepimui? >> >