ilgiau naudojant lipimas sumazes. Kitas dalykas, kad skirtingai nuo kitokiu keptuviu, spizine kiek pabuvus prikepusi produkta labai lengvai "grazina" "rl" <ask@me.for> wrote in message news:h84uo2$8lr$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > gavom dovanu SKEPPSHULT spizine keptuve. Kiek ant jos raso, kad jau > apdorota augalu aliejumi. Bet del visa ko dar pakaitinom orkaiteje > istepe rapsu aliejumi, pagal cia kazkada duota linka su instrukcijomis. > > Bet bandant kazka kepti, kad ir bulves kokias pasisildyti, limpa jos > prie keptuves, ir po to gramdyti reikia. > > Ar cia taip ir turi buti su spizinemis keptuvemis, o gal kazka ne taip > darome. Gal aliejaus daug reikia, arba per salta/karsta keptuve, arba > dar "neprisidirbusi"... Gal yra kokiu trick'su naudojant tokio tipo > keptuves?