Tema: Re: Del spizines keptuves
Autorius: Jurga
Data: 2009-09-12 15:37:38
Butent, man su baltarusiska spizine buten taip ir yra (reikia gerai 
ikaitinti pries dedant, o paskui atsoka kepsnys pats), bet su Skeppshult'u 
tokiu dalyku nebuvo lyg ir, dabar tai tikrai nera, o pradzioje kaip buvo, 
jau nepamenu, deja, nes jau labai seniai ta pradzia buvo.:)

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
news:h85itq$9qi$1@trimpas.omnitel.net...
> ilgiau naudojant lipimas sumazes. Kitas dalykas, kad skirtingai nuo 
> kitokiu keptuviu, spizine kiek pabuvus prikepusi produkta labai lengvai 
> "grazina"
>
> "rl" <ask@me.for> wrote in message 
> news:h84uo2$8lr$1@trimpas.omnitel.net...
>>    Sveiki,
>> gavom dovanu SKEPPSHULT spizine keptuve. Kiek ant jos raso, kad jau
>> apdorota augalu aliejumi. Bet del visa ko dar pakaitinom orkaiteje
>> istepe rapsu aliejumi, pagal cia kazkada duota linka su instrukcijomis.
>>
>> Bet bandant kazka kepti, kad ir bulves kokias pasisildyti, limpa jos
>> prie keptuves, ir po to gramdyti reikia.
>>
>> Ar cia taip ir turi buti su spizinemis keptuvemis, o gal kazka ne taip
>> darome. Gal aliejaus daug reikia, arba per salta/karsta keptuve, arba
>> dar "neprisidirbusi"... Gal yra kokiu trick'su naudojant tokio tipo
>> keptuves?