Butent, man su baltarusiska spizine buten taip ir yra (reikia gerai ikaitinti pries dedant, o paskui atsoka kepsnys pats), bet su Skeppshult'u tokiu dalyku nebuvo lyg ir, dabar tai tikrai nera, o pradzioje kaip buvo, jau nepamenu, deja, nes jau labai seniai ta pradzia buvo.:) "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:h85itq$9qi$1@trimpas.omnitel.net... > ilgiau naudojant lipimas sumazes. Kitas dalykas, kad skirtingai nuo > kitokiu keptuviu, spizine kiek pabuvus prikepusi produkta labai lengvai > "grazina" > > "rl" <ask@me.for> wrote in message > news:h84uo2$8lr$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> gavom dovanu SKEPPSHULT spizine keptuve. Kiek ant jos raso, kad jau >> apdorota augalu aliejumi. Bet del visa ko dar pakaitinom orkaiteje >> istepe rapsu aliejumi, pagal cia kazkada duota linka su instrukcijomis. >> >> Bet bandant kazka kepti, kad ir bulves kokias pasisildyti, limpa jos >> prie keptuves, ir po to gramdyti reikia. >> >> Ar cia taip ir turi buti su spizinemis keptuvemis, o gal kazka ne taip >> darome. Gal aliejaus daug reikia, arba per salta/karsta keptuve, arba >> dar "neprisidirbusi"... Gal yra kokiu trick'su naudojant tokio tipo >> keptuves?