su slyvu (kaip ir su kriausiu)vynu labai sunkiai seksis ,nes turi mazai taninu ir labai greitai gali nesurugti ,o sugizti.,sunkus sulciu atskyrimas nuo tirsciu ,skaidrejimas ,zodziu daug reikia idet darbo ir sunkus prognuozuojamas tolimesnis rezultatas. jei nebandei gaminti is obuoliu ar kokiu serbentu siulyciau atsisakyti tos minties . "AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message news:h8820r$uh7$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, kadangi uzderejo slyvu, be slyvu koses - uogienes, nelabai daugiau > sumastau kur jas naudot. > Slyvu kompotai - nevalgomi pas mus. T.y. valgau tik as jei pridarau :P > Vien zo, buvo atkreiptas demesys, kad yra prekiaujama kiniestiskais slyvu > vynais. Gal kas yra bandes toki dalyka daryti is lietuvisku slyvu? Kokiu > budu isskirti skaidrias slyvu sultis? Ar tik per ta aparata garini, ar > turite kokiu nors kitokiu minciu? > Visos idejos, ka daryti su slyvom - welcome! > > I.