Lietuvisku vynuogiu vyna darau beveik kasmet, daugiau nei 10 metu. Kartais pasidarom ir obuoliu. Tuo tarpu, kitu lietuvisku uogu - nebandziau. Teko karta braskiu vyna gamint, kai surugo trintu braskiu su cukrum gal kokie 9 litrai.. Visai nieko gavos, bet kaip ir kiti minejo, reikia vandenuko dapilt ir t.t. --- "trulia" <dzindzikliakai@inbox.lt> wrote in message news:h8a241$oj5$1@trimpas.omnitel.net... > su slyvu (kaip ir su kriausiu)vynu labai sunkiai seksis ,nes turi mazai > taninu ir labai greitai gali nesurugti ,o sugizti.,sunkus sulciu > atskyrimas nuo tirsciu ,skaidrejimas ,zodziu daug reikia idet darbo ir > sunkus prognuozuojamas tolimesnis rezultatas. jei nebandei gaminti is > obuoliu ar kokiu serbentu siulyciau atsisakyti tos minties . > "AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message > news:h8820r$uh7$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, kadangi uzderejo slyvu, be slyvu koses - uogienes, nelabai >> daugiau sumastau kur jas naudot. >> Slyvu kompotai - nevalgomi pas mus. T.y. valgau tik as jei pridarau :P >> Vien zo, buvo atkreiptas demesys, kad yra prekiaujama kiniestiskais slyvu >> vynais. Gal kas yra bandes toki dalyka daryti is lietuvisku slyvu? Kokiu >> budu isskirti skaidrias slyvu sultis? Ar tik per ta aparata garini, ar >> turite kokiu nors kitokiu minciu? >> Visos idejos, ka daryti su slyvom - welcome! >> >> I. > >