visu pirma reikalas toks. jeigu turi salygas naudoti plienini - pirk plienini woka ir nesvarbu su kokia danga. o salygos yra tokios: tinkamas stovas ant dujines plytos, kad liepsna padengtu trecdali ar puse woko sienos. kitais atvejais is plieniniu woku nebus naudos - tai tebus skardine keptuve aukstom sienom. jeigu pas tave paprasta dujine, elektrine virykle - pirk paprasta spizini (skeppshult yra) - tas bent ikaista padoriai. 2009/09/24 20:50, Zyza rašė: > Pries pora menesiu cia klausiau apie Wok, bet kuriam laikui biski teko pamirst sita reikala, o dabar vel iskilo poreikis. Tarkim planuojamas biudzetas apie ~300 Lt. Taigi, vel bandau rasti geriausia sprendima. Idealus variantas butu carbon steel wok, bet LT nieks neprekiauja, o is uzsienio nerandu kas siuncia i LT. Sito tipo wok'ai ir lengvi, ir greit kaista / atausta, ir, tinkamai paruosus, maistas nelimpa kepimo metu. Alternatyva - spizine keptuve. Kol kas pigiausia ir patraukliausia rasta Schulte-uffer Wok Gusto.