Nu ka, ka tik po pietu - mesa sekmingai prilipo kepant (aisku po to atsoko kepimo metu, priduodama patiekalui svilesio skonio), aliejaus sunaudojau 3-4x daugiau nei kepant su teflono danga keptuvej. Viliames po keliu kepimu sis dalykas isnyks... "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message news:haiprk$rmc$1@trimpas.omnitel.net... > O, nice ;) Reiks jauciu ryt ir isbandyt ;) > > "Kypsas" <nebera@meilo.lt> wrote in message news:hain32$og3$1@trimpas.omnitel.net... >> tiesiog nieko nedaryk..ji jau pilnai paruosta...praskalaut drungnu vandeniu, >> isluostyk sausai,..ir vualia! >> "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message >> news:haiegm$eva$1@trimpas.omnitel.net... >>> Jau turiu Skeppshult :) Gal kokiu tips'u keptuves paruosimui ? >>> >>> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message >>> news:mn.e2117d9981c0b596.0@gmail.com... >>>> Gali pamiršti apie plieninio WOK'o normalų naudojimą. Jis plonasienis >>>> ir ant viryklės gerai įkaitinus ir įmetus saują vištienos jis >>>> momentaliai atvės, iš apačios negaus pakankamai karščio ir tada savo >>>> WOK'e virsi, o ne kepsi. Pas mane skylė 4,5 kW, stovas ir tai yra labai >>>> ir labai per mažai. Dabar turiu Schulte-uffer'į ir Skeppshult WOK'us >>>> pagal naudojimo laiką laimi Skeppshult. >>>> >>>> M. >>>> >>>>> Virykle - dujine, viena skyle kaip tik wok'ui skirta (panasiai kaip >>>>> cia - >>>>> http://www.island.com.ua/i/goods/006/6519s.jpg). Kol kas svarstau apie >>>>> kazka >>>>> panasaus i >>>>> http://www.wokshop.com/HTML/products/woks/wok-carbon-steel-steel-handles.html >>>>> (i LT regis siuncia, su atsiuntimu kainuotu vistiek pigiau nei bet kas >>>>> kokybiskiau is musiskiu perkant) arba >>>>> http://www.wokshop.com/HTML/products/woks/wok-hand-hammered.html (eina >>>>> iskart >>>>> su stovu). >>>>> >>>>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message >>>>> news:h9ho23$2sf$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> visu pirma reikalas toks. >>>>>> jeigu turi salygas naudoti plienini - pirk plienini woka ir nesvarbu su >>>>>> kokia danga. o salygos yra tokios: tinkamas stovas ant dujines plytos, >>>>>> kad liepsna padengtu trecdali ar puse woko sienos. kitais atvejais is >>>>>> plieniniu woku nebus naudos - tai tebus skardine keptuve aukstom >>>>>> sienom. >>>>>> jeigu pas tave paprasta dujine, elektrine virykle - pirk paprasta >>>>>> spizini (skeppshult yra) - tas bent ikaista padoriai. >>>>>> 2009/09/24 20:50, Zyza rašė: >>>>>>> Pries pora menesiu cia klausiau apie Wok, bet kuriam laikui biski teko >>>>>>> pamirst sita reikala, o dabar vel iskilo poreikis. Tarkim planuojamas >>>>>>> biudzetas apie ~300 Lt. Taigi, vel bandau rasti geriausia sprendima. >>>>>>> Idealus variantas butu carbon steel wok, bet LT nieks neprekiauja, o >>>>>>> is >>>>>>> uzsienio nerandu kas siuncia i LT. Sito tipo wok'ai ir lengvi, ir >>>>>>> greit >>>>>>> kaista / atausta, ir, tinkamai paruosus, maistas nelimpa kepimo metu. >>>>>>> Alternatyva - spizine keptuve. Kol kas pigiausia ir patraukliausia >>>>>>> rasta >>>>>>> Schulte-uffer Wok Gusto. >>>> >>>> >> >>