tiesiog nieko nedaryk..ji jau pilnai paruosta...praskalaut drungnu vandeniu, isluostyk sausai,..ir vualia! "Zyza" <maskatuoklis@hotmail.com> wrote in message news:haiegm$eva$1@trimpas.omnitel.net... > Jau turiu Skeppshult :) Gal kokiu tips'u keptuves paruosimui ? > > "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message > news:mn.e2117d9981c0b596.0@gmail.com... >> Gali pamiršti apie plieninio WOK'o normalų naudojimą. Jis plonasienis >> ir ant viryklės gerai įkaitinus ir įmetus saują vištienos jis >> momentaliai atvės, iš apačios negaus pakankamai karščio ir tada savo >> WOK'e virsi, o ne kepsi. Pas mane skylė 4,5 kW, stovas ir tai yra labai >> ir labai per mažai. Dabar turiu Schulte-uffer'į ir Skeppshult WOK'us >> pagal naudojimo laiką laimi Skeppshult. >> >> M. >> >>> Virykle - dujine, viena skyle kaip tik wok'ui skirta (panasiai kaip >>> cia - >>> http://www.island.com.ua/i/goods/006/6519s.jpg). Kol kas svarstau apie >>> kazka >>> panasaus i >>> http://www.wokshop.com/HTML/products/woks/wok-carbon-steel-steel-handles.html >>> (i LT regis siuncia, su atsiuntimu kainuotu vistiek pigiau nei bet kas >>> kokybiskiau is musiskiu perkant) arba >>> http://www.wokshop.com/HTML/products/woks/wok-hand-hammered.html (eina >>> iskart >>> su stovu). >>> >>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message >>> news:h9ho23$2sf$1@trimpas.omnitel.net... >>>> visu pirma reikalas toks. >>>> jeigu turi salygas naudoti plienini - pirk plienini woka ir nesvarbu su >>>> kokia danga. o salygos yra tokios: tinkamas stovas ant dujines plytos, >>>> kad liepsna padengtu trecdali ar puse woko sienos. kitais atvejais is >>>> plieniniu woku nebus naudos - tai tebus skardine keptuve aukstom >>>> sienom. >>>> jeigu pas tave paprasta dujine, elektrine virykle - pirk paprasta >>>> spizini (skeppshult yra) - tas bent ikaista padoriai. >>>> 2009/09/24 20:50, Zyza rašė: >>>>> Pries pora menesiu cia klausiau apie Wok, bet kuriam laikui biski teko >>>>> pamirst sita reikala, o dabar vel iskilo poreikis. Tarkim planuojamas >>>>> biudzetas apie ~300 Lt. Taigi, vel bandau rasti geriausia sprendima. >>>>> Idealus variantas butu carbon steel wok, bet LT nieks neprekiauja, o >>>>> is >>>>> uzsienio nerandu kas siuncia i LT. Sito tipo wok'ai ir lengvi, ir >>>>> greit >>>>> kaista / atausta, ir, tinkamai paruosus, maistas nelimpa kepimo metu. >>>>> Alternatyva - spizine keptuve. Kol kas pigiausia ir patraukliausia >>>>> rasta >>>>> Schulte-uffer Wok Gusto. >> >>