Gali pamiršti apie plieninio WOK'o normalų naudojimą. Jis plonasienis ir ant viryklės gerai įkaitinus ir įmetus saują vištienos jis momentaliai atvės, iš apačios negaus pakankamai karščio ir tada savo WOK'e virsi, o ne kepsi. Pas mane skylė 4,5 kW, stovas ir tai yra labai ir labai per mažai. Dabar turiu Schulte-uffer'į ir Skeppshult WOK'us pagal naudojimo laiką laimi Skeppshult. M. > Virykle - dujine, viena skyle kaip tik wok'ui skirta (panasiai kaip cia - > http://www.island.com.ua/i/goods/006/6519s.jpg). Kol kas svarstau apie kazka > panasaus i > http://www.wokshop.com/HTML/products/woks/wok-carbon-steel-steel-handles.html > (i LT regis siuncia, su atsiuntimu kainuotu vistiek pigiau nei bet kas > kokybiskiau is musiskiu perkant) arba > http://www.wokshop.com/HTML/products/woks/wok-hand-hammered.html (eina iskart > su stovu). > > "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message > news:h9ho23$2sf$1@trimpas.omnitel.net... >> visu pirma reikalas toks. >> jeigu turi salygas naudoti plienini - pirk plienini woka ir nesvarbu su >> kokia danga. o salygos yra tokios: tinkamas stovas ant dujines plytos, >> kad liepsna padengtu trecdali ar puse woko sienos. kitais atvejais is >> plieniniu woku nebus naudos - tai tebus skardine keptuve aukstom sienom. >> jeigu pas tave paprasta dujine, elektrine virykle - pirk paprasta >> spizini (skeppshult yra) - tas bent ikaista padoriai. >> 2009/09/24 20:50, Zyza rašė: >>> Pries pora menesiu cia klausiau apie Wok, bet kuriam laikui biski teko >>> pamirst sita reikala, o dabar vel iskilo poreikis. Tarkim planuojamas >>> biudzetas apie ~300 Lt. Taigi, vel bandau rasti geriausia sprendima. >>> Idealus variantas butu carbon steel wok, bet LT nieks neprekiauja, o is >>> uzsienio nerandu kas siuncia i LT. Sito tipo wok'ai ir lengvi, ir greit >>> kaista / atausta, ir, tinkamai paruosus, maistas nelimpa kepimo metu. >>> Alternatyva - spizine keptuve. Kol kas pigiausia ir patraukliausia rasta >>> Schulte-uffer Wok Gusto.