Tema: Re: kriausiu vynas?
Autorius: AlfIndraja
Data: 2009-09-30 16:04:39
Tiesa pasakius ne kasdien tikrinau, bet burbuliavo tas mano akvariumas...
Kvepia jis kaip koks sidras kriausiu, viskas atrodytu o.k., bet kai 
atsidarius su samteliu pasisemiau paragaut, patikrint, ar cukraus dar 
"nesuvalge", pajutau ta nemalonu prieskoni...
---
"AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message 
news:h9vktb$v4n$1@trimpas.omnitel.net...
> na jis supiltas stiklainy ir uzdarytas guminiu dangteliu, is kurio isvesta 
> slangele i maza stiklainuka su vandeniu. Bet kazkada buvo nusoke, tik 
> nezinau kuriam laikui, max pora dienu galejo but nusokes...
> ---
> "vytas" <vytasra@gmail.com> wrote in message 
> news:h9vb9p$hbi$1@trimpas.omnitel.net...
>>O jis taip atviroj talpoj ir rugsta? be voztuvo?
>>
>> AlfIndraja wrote:
>>> Sveiki, gal kas turi minciu, kaip isgelbeti namini kriausiu vyneli, 
>>> kuris vis dar rugsta ir yra gyvas, bet matyt del kontakto su deguonimi 
>>> yra igijes actui budinga astru prieskoni? Siuo metu jis butu panasus i 
>>> kriausiu sidra is skonio, bet tas acto prieskonis, visai nedziugina. Ka 
>>> manot, gal turit kokiu patarimu? Planavau ispilstyt i butelius, kai 
>>> nustos "dirbti"...
>>> Is anksto dekoju uz idejas.
>