na, jei megsti acta, tai gerk. gaila darbo, aisku... "AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message news:h9vl17$val$1@trimpas.omnitel.net... > Tiesa pasakius ne kasdien tikrinau, bet burbuliavo tas mano akvariumas... > Kvepia jis kaip koks sidras kriausiu, viskas atrodytu o.k., bet kai > atsidarius su samteliu pasisemiau paragaut, patikrint, ar cukraus dar > "nesuvalge", pajutau ta nemalonu prieskoni... > --- > "AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message > news:h9vktb$v4n$1@trimpas.omnitel.net... >> na jis supiltas stiklainy ir uzdarytas guminiu dangteliu, is kurio isvesta >> slangele i maza stiklainuka su vandeniu. Bet kazkada buvo nusoke, tik >> nezinau kuriam laikui, max pora dienu galejo but nusokes... >> --- >> "vytas" <vytasra@gmail.com> wrote in message >> news:h9vb9p$hbi$1@trimpas.omnitel.net... >>>O jis taip atviroj talpoj ir rugsta? be voztuvo? >>> >>> AlfIndraja wrote: >>>> Sveiki, gal kas turi minciu, kaip isgelbeti namini kriausiu vyneli, >>>> kuris vis dar rugsta ir yra gyvas, bet matyt del kontakto su deguonimi >>>> yra igijes actui budinga astru prieskoni? Siuo metu jis butu panasus i >>>> kriausiu sidra is skonio, bet tas acto prieskonis, visai nedziugina. Ka >>>> manot, gal turit kokiu patarimu? Planavau ispilstyt i butelius, kai >>>> nustos "dirbti"... >>>> Is anksto dekoju uz idejas. >> >