Tema: Re: kriausiu vynas?
Autorius: Povilas
Data: 2009-10-02 10:36:35
"basta" <basta@techs.eu> wrote in message 
news:ha21mg$5kg$1@trimpas.omnitel.net...
> Pagal viska mazai laiko gyvenote sovietuose, kad nezinote kalvadoso skonio 
> ir kvapo.

Bent jau as uztektinai pagyvenau prie sovietu ir uztektinai isragavau to 
laiko pseudo originaliu "sedevru".Ir dar visai nesenai teko Lenkijoje ragaut 
ano meto lietuviskos g-bos Kalvadosa,islaikyta iki siu dienu.Stebuklo 
absoliuciai jokio!
O stai kai viena syki Ulme teko valgyt ledu torta uzpilta padegtu 
kalvadosu,tai galiu pasakyt,kad ten tikrai pasijuto puikus sio gerimo 
aromatas.
Taigi,drysciau manyti,kad to meto LTSR tikrai nebuvo laikomasi tikru 
kalvadoso g-bos tradiciju (nors irgi yra pas ka atsiklaust del sio reikalo) 
ir galia drasiai bandyt ji pasigamint dagbar namu salygom,turint samanes 
aparateli ir azuoliniu statiniu.

P.S.Siaip tai,radome Vilniaus apylinkese meistra,kuris pagamino puikias 
azuolines statines.Belieka tik turet ka i jas supilt :)