Na cia idomiai su tuo kriausiadosu :) Gerai kad pas mane to eksperimentinio marmalo tik 10 litru. Anksciau obuoliu ar vynuogiu vynai pavykdavo be jokiu problemu. Dabar dar ir slyvu vynelis stovi kunkuliuoja ir viskas su juo puikiai. Tik tas eksperimentas su kriausem - nevykes. Dar tiek nenusygyvenau, kad acta gerciau :) Gal rimtai pasidaryt kriausiu acto ir sunaudot kur buity ar kulinarijoj? 10 litru daugoka :P Gaila neturiu pazistamu, kas fabrikeli samanes turetu... O tas obuolinis kalvadosas, kvepia duonele ar obuoliais, ar dar kokiu velniu? Galvoju, kas gautusi is mano kriausiu raugo... --- "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:ha1oi3$oap$1@trimpas.omnitel.net... > > "basta" <basta@techs.eu> wrote in message > news:ha1n5d$lun$1@trimpas.omnitel.net... >> Esu sugadines 50 ltr obuolinio vyno. Pridaviau i samagono fabrikeli. >> Gavosi apie 15 ltr skaidraus 60 laipsniu kalvadoso. > > As irgi turiu rusyje kazkokio tai vynelio,kuriame jauciu actuko kvapa.Jau > buvau besiruosias ji visa paversti actu,bet jei sakai,kad gaunasi tokia > iseiga,reik pabandyt pervaryt. > O acto kvapo nebeliko ne kiek samaneje? > > P.S.Samane pataps kalvadosu,kai palaikysi azuolo statineje bent jau pora > menesiu.O iki tol ji bus obuoline samane. > >