px tas spiritas. spiritas yra spiritas. klausimas kiek jis rektifikuotas ir distiliuotas. o i LT spiritas pagrinde is rusyno vezamas, patys musu degtindariai beveik nevaro jo. "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:ha1l73$igi$1@trimpas.omnitel.net... > Sergejau,Tu parasyk savo samrotavimus,o as juos bendru sutikimu permesiu > vienos is stambiausiu musu alkoholio gamyklu vyr.technologui.O tada > paziuresim kas yra prasciokas... > > "Sergejus" <tomalu@takas.lt> wrote in message > news:ha19u4$6b0$1@trimpas.omnitel.net... >> Povilui: tas pasisakymas kvepia prasciokiskumu ir neismanymu, pletkais >> kitaip sakant, neigimais visko kas yra sava ir "Amerikos" aukstinimu. >> Zinoma, sunku butu stumti ant rusiskos degtines, taciau pasisakymas apie >> vietinia dvelkia daug ko nezinojimu: pvz kaip elgiamasi su konfiskuota >> kontrabandine, apie LT esancias irangas, prieziuras, technologijas >> (aisku, toli grazu ne pas visus gamintojus), dvelkia neismanymu kaip >> netikra degtine patenka i parduotuves ir kaip jos ten nenusipirkti, >> neismanymu kaip ir is kur imamos zaliavos vietinei gamybai ir t.t. Aisku, >> "kieti" degtindariai daug ka gali pasakyti, kad tik pirktumei pas bobute >> arba siaip, erudicijai (neegzistuojanciai) pademonstruoti. Bet tokiu >> plepalu juk galime prisiklausyti daug ir ivairiose gyvenimo srityse. Ir >> tik konkrecios zinios (o ne turguje nugirstos paskalos) leidzia >> susidaryti daug maz teisinga nuomone...Nevardinsiu rusiu, taciau esame su >> chebra atsirinke kelias, kurias vezames prie vandens, kai su nakvyne >> vaziuojame. ir viskas yra ok. yra , nuo kuriu ryt galvele papmpsta po 100 >> gr... Rusiska, ukrainietiska, o ir baltarusiska (NE VISOS!) - numero uno, >> bet nereikia ir ant vietines taip jau labai, ypac @vietiniudegtindariu@ >> lupomis. juk daznai jie ir pridaro slamsto... >> "pranZo" <pranux@xxx.lt> wrote in message >> news:ha0a1q$m3s$1@trimpas.omnitel.net... >>> uz rusu ar ukrainieciu ginkdie, net nekyla liezuvis taip pasakyt :)) >>> tiesiog labiau jauciasi tie ingredientai. gal dar prisideda tai, kad >>> pats gaminau :) >>> >>> >>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>> news:ha06je$i5c$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> "pranZo" <pranas@gabija.net> wrote in message >>>> news:h9vsq4$8dj$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Imesti cili pipira, abu galus nupjovus ir isvalius nuo seklu. >>>>> "sriubinis saukstas" medaus. >>>>> savaite palaikyti. >>>>> galima vartoti. >>>>> daug geriau uz "gatavus" produktus. >>>>> kazkas panasaus i nemiroff, bet naturalesnio skonio. >>>>> as konkreciai naudoju bajoru degtine, pailgus plonus cili is norfos ir >>>>> liepziedziu medus. >>>> >>>> Turiu pazystamu degtindariu tarpe,tai turiu ir info is ju,kad ant LT >>>> nera kokybisko maistinio spirito,todel bet kuri lietuviska degtine yra >>>> loterija - gausi arba blogos kokybes skiesta maistini spirita arba gali >>>> net gaut kontrabandos naikinimo pasekme :( >>>> Todel sneket apie tai,kad is lietuvisku degtiniu galima pagaminti kazka >>>> geresnio ,nei kokiu nors rusu ar ukrainieciu produktas,tai dar verta >>>> labai gerai pasvarstyt pries sakant toki teigini. >>>> >>>> >>> >>> >> >> >> > > >