O gal kas prilaikot receptuka, kaip is spirito padaryt degtine. Kazkada mano tevas darydavo, kai spirito gaudavo. Kazkiek cukraus ir rodos acto kazkiek, vandens distiliuoto ieskodavo.. "Silvano" <ateikpas@mane.lt> wrote in message news:ha1lqp$jjn$1@trimpas.omnitel.net... > px tas spiritas. spiritas yra spiritas. klausimas kiek jis rektifikuotas > ir distiliuotas. > o i LT spiritas pagrinde is rusyno vezamas, patys musu degtindariai beveik > nevaro jo. > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:ha1l73$igi$1@trimpas.omnitel.net... >> Sergejau,Tu parasyk savo samrotavimus,o as juos bendru sutikimu permesiu >> vienos is stambiausiu musu alkoholio gamyklu vyr.technologui.O tada >> paziuresim kas yra prasciokas... >> >> "Sergejus" <tomalu@takas.lt> wrote in message >> news:ha19u4$6b0$1@trimpas.omnitel.net... >>> Povilui: tas pasisakymas kvepia prasciokiskumu ir neismanymu, pletkais >>> kitaip sakant, neigimais visko kas yra sava ir "Amerikos" aukstinimu. >>> Zinoma, sunku butu stumti ant rusiskos degtines, taciau pasisakymas apie >>> vietinia dvelkia daug ko nezinojimu: pvz kaip elgiamasi su konfiskuota >>> kontrabandine, apie LT esancias irangas, prieziuras, technologijas >>> (aisku, toli grazu ne pas visus gamintojus), dvelkia neismanymu kaip >>> netikra degtine patenka i parduotuves ir kaip jos ten nenusipirkti, >>> neismanymu kaip ir is kur imamos zaliavos vietinei gamybai ir t.t. >>> Aisku, "kieti" degtindariai daug ka gali pasakyti, kad tik pirktumei pas >>> bobute arba siaip, erudicijai (neegzistuojanciai) pademonstruoti. Bet >>> tokiu plepalu juk galime prisiklausyti daug ir ivairiose gyvenimo >>> srityse. Ir tik konkrecios zinios (o ne turguje nugirstos paskalos) >>> leidzia susidaryti daug maz teisinga nuomone...Nevardinsiu rusiu, taciau >>> esame su chebra atsirinke kelias, kurias vezames prie vandens, kai su >>> nakvyne vaziuojame. ir viskas yra ok. yra , nuo kuriu ryt galvele >>> papmpsta po 100 gr... Rusiska, ukrainietiska, o ir baltarusiska (NE >>> VISOS!) - numero uno, bet nereikia ir ant vietines taip jau labai, ypac >>> @vietiniudegtindariu@ lupomis. juk daznai jie ir pridaro slamsto... >>> "pranZo" <pranux@xxx.lt> wrote in message >>> news:ha0a1q$m3s$1@trimpas.omnitel.net... >>>> uz rusu ar ukrainieciu ginkdie, net nekyla liezuvis taip pasakyt :)) >>>> tiesiog labiau jauciasi tie ingredientai. gal dar prisideda tai, kad >>>> pats gaminau :) >>>> >>>> >>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>>> news:ha06je$i5c$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> >>>>> "pranZo" <pranas@gabija.net> wrote in message >>>>> news:h9vsq4$8dj$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Imesti cili pipira, abu galus nupjovus ir isvalius nuo seklu. >>>>>> "sriubinis saukstas" medaus. >>>>>> savaite palaikyti. >>>>>> galima vartoti. >>>>>> daug geriau uz "gatavus" produktus. >>>>>> kazkas panasaus i nemiroff, bet naturalesnio skonio. >>>>>> as konkreciai naudoju bajoru degtine, pailgus plonus cili is norfos >>>>>> ir liepziedziu medus. >>>>> >>>>> Turiu pazystamu degtindariu tarpe,tai turiu ir info is ju,kad ant LT >>>>> nera kokybisko maistinio spirito,todel bet kuri lietuviska degtine yra >>>>> loterija - gausi arba blogos kokybes skiesta maistini spirita arba >>>>> gali net gaut kontrabandos naikinimo pasekme :( >>>>> Todel sneket apie tai,kad is lietuvisku degtiniu galima pagaminti >>>>> kazka geresnio ,nei kokiu nors rusu ar ukrainieciu produktas,tai dar >>>>> verta labai gerai pasvarstyt pries sakant toki teigini. >>>>> >>>>> >>>> >>>> >>> >>> >>> >> >> >> > > >