man, kaip ugnies burnoj ir siknoj megejui, parveze lauktuviu is meksikos pipiriuku dziovintu maisa: tai ten ant antros puses yra piesinys spalvinis - imi is maiso pipira, dedi prie spalvos, tada skaitai koks astrumas, ir is esmes dzin ar su seklom ar be - nes tamsiai rudi (jau beveik visi isrankioti:) net be seklu taip kerpa, kad ir pienukas litrais nepadeda... -- pagarbusis Splitas "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:ha4cjb$jo7$1@trimpas.omnitel.net... > > "Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message > news:ha4a2f$f5j$1@trimpas.omnitel.net... >>o man shtai kyla klausimas, kodel visi receptai sako, kad reikia ishvalyt >>nuo seklu, ar tik del ashtrumo, ar jose dar kokio brudo yra? Ash niekad >>nevalau, dar specialiai i koki troshkini suberiu visas netychia ant >>pjaustymo lentos ishsibarschiusias seklas:) > > Man atrodo,kad tik del nesukontroliuojamo astrumo.Nes be seklu,tai astruma > dar galima prognozuoti,o su jom atskiri pipirai nuo to paties krumelio buna > skirtingo stiprumo. > Siemet pavasari gavau is kartais cia parasancio CinCas kazkokiu tai is cili > pipiriuku seklyciu.Sudygo labai labai sunkiai is kokiu 10 seklu tik 1 > medelis.Uzaugo apie 10 cm ilgio vidutinio storumo ir skirtingu spalvu > pipirai.Viena imi ir valgai be vargo,o kita,vos atsikandus,reikia jau ieskot > gesintuvo. > > >