habanero tai skoniui paemiau, o tu "paciu paciausiu" tai paemiau vien smalsumo vedinas, nes skovilio skale paziurejau :) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:ha4a3g$f7f$1@trimpas.omnitel.net... > > "pranZo" <pranas@gabija.net> wrote in message > news:ha23kv$8jd$1@trimpas.omnitel.net... >> is ebejaus parsisiunciau chocolate habanero ir naga jolokia seklu, >> sodinsiu :) > > Na,tie sokoladniai havanietiski tai dar dar gal ir galima rast kaip juos > pacius panaudot,bet kaip isivaizduoji tu indisku panaudojima,jei jau patys > platintojai perspeja,kad reik naudot tik pastoje arba milteliu > pavidale?Bent jau man tai skanu,kai jauciu paties pipiro anksties skoni,o > ne tik astruma,todel stengiuosi ieskot tokiu veisliu,kurios gali buti > valgomos svieziame buvyje.Bet nesmerkiu ir tu kurie megst tik pati > atsruma -visokiu zmoniu yra ir kiekvieno skonio nesupaisysi ir belieka tik > toleruoti! > > >