vandens/pieno i mesa? hmm.. cia kazkas naujo :) o kam tie skysciai? "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:haaia4$oci$1@trimpas.omnitel.net... > > "0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message > news:ha7g5n$e6f$1@trimpas.omnitel.net... >> sveiki, >> >> kadangi parduotuvines sviezios mesos desreles netenkina, sumaniau pats >> pasidaryt. Zarnu lyg ir maciau Akropolio maximoj. Gal pasufleruotumet >> kokius prieskonius reikia deti? > > Ziurint kaip Tu jas nori vartoti : tuoj pat kept arba virt ar rukyti,o gal > uzsaldyt ilgesniam laikui? > Nuo to priklauso ka i jas galima deti. > Jeigu gamini greitam valgymui,tai gali deti ir svogunu ir cesnaku ir labai > skanu ipilt pieno vietoje vandens i mesa.Vokieciai pila ne tik piena,bet > daznai deda skaldyto ledo arba labai labai susaldyto vandens ir tai labai > pagerina ju skoni. > Jei noresi jas vytinti arba rukyti,tai gali sliukstelt siek tiek spirito i > farsa - mesa nerugs + graziau atrodys. > >