Tema: Re: namines desreles
Autorius: ALORA
Data: 2009-10-05 09:47:37
man teko valgyti skanias dešreles kažkada dar DDR laikais Erfurte, tai 
vadinosi "imbiss" ir dešrelė tikrai buvo panaši į mėsos produktą :) 
Vienąkart irgi kaimo užeigoj Tiuringijoj dešreles valgėm, kurios buvo 
skanios, bet šiaip tai gryna nelaimė. Manau, kad Lietuvoj procentais gerų 
dešrelių yra daug daugiau, nei Vokietijoj, nors čia jos nacionalinis 
patiekalas.

skaldytas ledas dedamas į mėsmalę malant mėsą. Galbūt tai ir tiesa, kad 
struktūrą suardo, taip konsistencija ir pagerėja. Bet čia būtent į tas tipo 
pieniškas, labai vientisos konsistencijos dešreles deda.
"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:haaou1$vcp$1@trimpas.omnitel.net...
>
> "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message 
> news:haama0$sjd$1@trimpas.omnitel.net...
>> fokieciai per telika rode, kad ledas dedamas konsistencijai pagerinti, ne 
>> skoniui.
>
> O aptys raso,kad skaldytas ledas dedamas,kad suardytu mesos struktura.
>
>> o siaip... vokieciai beleko i desreles prideda, ju net katinas needa, i 
>> ka nori ten panasu, bet ne i mesa
>
> Nedrysciau taip kategoriskai teigt apie visas ju desreles,o ypac apie tas 
> kurias prie akiu prikemsa ir kepa!
>