man teko valgyti skanias dešreles kažkada dar DDR laikais Erfurte, tai vadinosi "imbiss" ir dešrelė tikrai buvo panaši į mėsos produktą :) Vienąkart irgi kaimo užeigoj Tiuringijoj dešreles valgėm, kurios buvo skanios, bet šiaip tai gryna nelaimė. Manau, kad Lietuvoj procentais gerų dešrelių yra daug daugiau, nei Vokietijoj, nors čia jos nacionalinis patiekalas. skaldytas ledas dedamas į mėsmalę malant mėsą. Galbūt tai ir tiesa, kad struktūrą suardo, taip konsistencija ir pagerėja. Bet čia būtent į tas tipo pieniškas, labai vientisos konsistencijos dešreles deda. "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:haaou1$vcp$1@trimpas.omnitel.net... > > "ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message > news:haama0$sjd$1@trimpas.omnitel.net... >> fokieciai per telika rode, kad ledas dedamas konsistencijai pagerinti, ne >> skoniui. > > O aptys raso,kad skaldytas ledas dedamas,kad suardytu mesos struktura. > >> o siaip... vokieciai beleko i desreles prideda, ju net katinas needa, i >> ka nori ten panasu, bet ne i mesa > > Nedrysciau taip kategoriskai teigt apie visas ju desreles,o ypac apie tas > kurias prie akiu prikemsa ir kepa! >