Esu 100% tikras,kad tai yra zieminiai baltarusiskos veisles baltieji kopustai.Kas be ko,ju kaina visai ne akcijine! "Saulius74901" <zia@takas.lt> wrote in message news:hbhhnq$1e5$1@trimpas.omnitel.net... > Esi tikras, kad zieminiai kopustai? > Kiek zinau jei isimaisys nors vienas vasarinis, tai suds bus is viso > raugo. > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hbhdn8$q5m$1@trimpas.omnitel.net... >> Siandien per kazkuri tai rusiska tv kanala rode kaip raugti gan idomiu >> receptu kopustus su paprika ir irgi paminejo,kad reiktu raugti lapkricio >> 2-4 dienom.Paziurejau ka rodo Menulis tuo metu ir rirgi pamaciau,kad tai >> Delcia. >> Ir kaip dabar iskentet - geru kopustu prisipirkau ir jau maniau >> siandien-ryt statyt,o dabar tiek laukt?! >> >> "Siurskis" <siurskis@gmail.com> wrote in message >> news:hbh9n3$jcg$1@trimpas.omnitel.net... >>> Per Delcia.Kad nebutu minksti-nenumazinti druskos >>> >>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>> news:hbh2t3$6pd$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Senoliai kopustus raugdavo tik prie kazkurios tai konkrecios Menulio >>>> fazes.Gal kas zinote kada? >>>> >>>> >>> >> >> >> >> > > >