Jau antra karta siemet pasiraugem kopustu nedideli kieki (is 2-3 kopustu), neziurejom i jokius menulius, gavosi superiniai. Suvalgysim, nueisim i turgu nusipirksim kelis kopustus ir vel pasiraugsim. Aisku, jei turi salta patalpa, koki rusi zemeje, kur gali laikyti visa backa, tai valio, tada gal ir verta uzsiraugt dideli kieki. Bet daugiabuciu gyventojai su savo siltais rusiais, tai manau gali pamirsti apie didelius kiekius. Atsimenu, su tevais prie 15 metu darydavom tuos kopusta, didziausia puoda is maiso (ar daugiau) kopustu sudedavom nu ir shuds gaudavos, kai salciai uzeidavo ir balkone jie uzsaldavo (o atsilusiu skonis ir tvirtumas jau visai kitas), o nunesti i rusi greit gesdavo. "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hbh2t3$6pd$1@trimpas.omnitel.net... > Senoliai kopustus raugdavo tik prie kazkurios tai konkrecios Menulio > fazes.Gal kas zinote kada? > > >