tai balkone ne atvirus laikyti reikejo, o senais kokiais skudurais apklot reikejo ir nebutu uzsale. Mano tevai taip darydavo ir niekada jie ten neuzsaldavo. O del menulio faziu, tai cia speju daugiau nusistatymas nei tiesa. Jau rasiau maniskiai raugia ir per jaunati ir per delcia ir viskas zjbs. Tik va dar per pilnati - tai tiki, kad bus kazkokie tai netokie :) Nu bet cia ju valia kuo tiket, o kuo nea... "skaitytojas" <arunasz@nospamtakas.lt> wrote in message news:hbpnpb$5dv$1@trimpas.omnitel.net... > Jau antra karta siemet pasiraugem kopustu nedideli kieki (is 2-3 kopustu), > neziurejom i jokius menulius, gavosi superiniai. Suvalgysim, nueisim i > turgu nusipirksim kelis kopustus ir vel pasiraugsim. Aisku, jei turi salta > patalpa, koki rusi zemeje, kur gali laikyti visa backa, tai valio, tada > gal ir verta uzsiraugt dideli kieki. Bet daugiabuciu gyventojai su savo > siltais rusiais, tai manau gali pamirsti apie didelius kiekius. Atsimenu, > su tevais prie 15 metu darydavom tuos kopusta, didziausia puoda is maiso > (ar daugiau) kopustu sudedavom nu ir shuds gaudavos, kai salciai uzeidavo > ir balkone jie uzsaldavo (o atsilusiu skonis ir tvirtumas jau visai > kitas), o nunesti i rusi greit gesdavo. > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hbh2t3$6pd$1@trimpas.omnitel.net... >> Senoliai kopustus raugdavo tik prie kazkurios tai konkrecios Menulio >> fazes.Gal kas zinote kada? >> >> >>