Ne apie farsiravima negalvojau. Galvojau visa ji kept folijoje, bet priminei toki skanesta kuri jau senai buvau pamirses - zuvis drebuciuose :) (ir uzkandai bus labai gerai). Taigi manau daly reiks iskept paprastai, o daly suvaryt i drebucius. Aciu uz ideja! :) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hbpk1e$un7$1@trimpas.omnitel.net... > Jei manai,kad pavyks uzfarsiruoti,tai manau,kad neverta to daryti -labai > jau ir taip jo mesyte skani ir svelni.Teko juos gaudyti Volgos > zemupyje,tai mums juos tiesiog iskepdavo ,apvoliotus dziuveseliuose ir > apipildavo kepintu pomidoru su cesnaku padazu.Arba tiesiog isvirdavo > mazame kiekyje darzoviu buljono,po ko atvsedavo irgaudavosi zuvis > drebuciuose. > > "foxaz" <asd@sd.cd> wrote in message > news:hbpinp$sce$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> Saldiklyje vakar apsigyveno shamas (3.5kg). Gal kas is gurmanu >> parekomenduotu koki recepteli kaip ta padara paruost? Noretusi ruost ne >> gabalais, o visa su galva, nes arteja tokia proga kurios stala tikrai >> papuostu tas usocius pagamintas visas. >> >> Is anksto aciu! >> >> > > >