Tema: Re: Shamas
Autorius: foxaz
Data: 2009-10-23 09:35:45
Aciu! Taip tikriausiai ir darysiu. O pusryciam is galvos (ot uzsisciklinau 
ant tos galvos, grazi ji jau man labai :) )  zuviene pravirsiu galvos 
skausmui gydyt :)


"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:hbribc$pft$1@trimpas.omnitel.net...
> Tai,kad to samo pas Tave nera daug - ismesi galva ir liks tik puse viso 
> kiekio,tai kam ten bovytis su keliais patiekalais is jo.Virk ji su 
> sakniavaisias + gali dadet siek tiek zelatinos del garantijos ir duok 
> atvest.Pamatysi,kad visi bus patenkinti!
>
> "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message 
> news:hbri2t$p41$1@trimpas.omnitel.net...
>> Ne apie farsiravima negalvojau. Galvojau visa ji kept folijoje, bet 
>> priminei toki skanesta kuri jau senai buvau pamirses - zuvis drebuciuose 
>> :) (ir uzkandai bus labai gerai). Taigi manau daly reiks iskept 
>> paprastai, o daly suvaryt i drebucius. Aciu uz ideja! :)
>>
>>
>>
>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
>> news:hbpk1e$un7$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Jei manai,kad pavyks uzfarsiruoti,tai manau,kad neverta to daryti -labai 
>>> jau ir taip jo mesyte skani ir svelni.Teko juos gaudyti Volgos 
>>> zemupyje,tai mums juos tiesiog iskepdavo ,apvoliotus dziuveseliuose ir 
>>> apipildavo kepintu pomidoru su cesnaku padazu.Arba tiesiog isvirdavo 
>>> mazame kiekyje darzoviu buljono,po ko atvsedavo irgaudavosi zuvis 
>>> drebuciuose.
>>>
>>> "foxaz" <asd@sd.cd> wrote in message 
>>> news:hbpinp$sce$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Sveiki,
>>>>
>>>> Saldiklyje vakar apsigyveno shamas (3.5kg). Gal kas is gurmanu 
>>>> parekomenduotu koki recepteli kaip ta padara paruost? Noretusi ruost ne 
>>>> gabalais, o visa su galva, nes arteja tokia proga kurios stala tikrai 
>>>> papuostu tas usocius pagamintas visas.
>>>>
>>>> Is anksto aciu!
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>>
>
>
>