Aciu! Taip tikriausiai ir darysiu. O pusryciam is galvos (ot uzsisciklinau ant tos galvos, grazi ji jau man labai :) ) zuviene pravirsiu galvos skausmui gydyt :) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hbribc$pft$1@trimpas.omnitel.net... > Tai,kad to samo pas Tave nera daug - ismesi galva ir liks tik puse viso > kiekio,tai kam ten bovytis su keliais patiekalais is jo.Virk ji su > sakniavaisias + gali dadet siek tiek zelatinos del garantijos ir duok > atvest.Pamatysi,kad visi bus patenkinti! > > "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message > news:hbri2t$p41$1@trimpas.omnitel.net... >> Ne apie farsiravima negalvojau. Galvojau visa ji kept folijoje, bet >> priminei toki skanesta kuri jau senai buvau pamirses - zuvis drebuciuose >> :) (ir uzkandai bus labai gerai). Taigi manau daly reiks iskept >> paprastai, o daly suvaryt i drebucius. Aciu uz ideja! :) >> >> >> >> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >> news:hbpk1e$un7$1@trimpas.omnitel.net... >>> Jei manai,kad pavyks uzfarsiruoti,tai manau,kad neverta to daryti -labai >>> jau ir taip jo mesyte skani ir svelni.Teko juos gaudyti Volgos >>> zemupyje,tai mums juos tiesiog iskepdavo ,apvoliotus dziuveseliuose ir >>> apipildavo kepintu pomidoru su cesnaku padazu.Arba tiesiog isvirdavo >>> mazame kiekyje darzoviu buljono,po ko atvsedavo irgaudavosi zuvis >>> drebuciuose. >>> >>> "foxaz" <asd@sd.cd> wrote in message >>> news:hbpinp$sce$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, >>>> >>>> Saldiklyje vakar apsigyveno shamas (3.5kg). Gal kas is gurmanu >>>> parekomenduotu koki recepteli kaip ta padara paruost? Noretusi ruost ne >>>> gabalais, o visa su galva, nes arteja tokia proga kurios stala tikrai >>>> papuostu tas usocius pagamintas visas. >>>> >>>> Is anksto aciu! >>>> >>>> >>> >>> >>> >> >> >> > > >