Tai,kad to samo pas Tave nera daug - ismesi galva ir liks tik puse viso kiekio,tai kam ten bovytis su keliais patiekalais is jo.Virk ji su sakniavaisias + gali dadet siek tiek zelatinos del garantijos ir duok atvest.Pamatysi,kad visi bus patenkinti! "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message news:hbri2t$p41$1@trimpas.omnitel.net... > Ne apie farsiravima negalvojau. Galvojau visa ji kept folijoje, bet > priminei toki skanesta kuri jau senai buvau pamirses - zuvis drebuciuose > :) (ir uzkandai bus labai gerai). Taigi manau daly reiks iskept paprastai, > o daly suvaryt i drebucius. Aciu uz ideja! :) > > > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hbpk1e$un7$1@trimpas.omnitel.net... >> Jei manai,kad pavyks uzfarsiruoti,tai manau,kad neverta to daryti -labai >> jau ir taip jo mesyte skani ir svelni.Teko juos gaudyti Volgos >> zemupyje,tai mums juos tiesiog iskepdavo ,apvoliotus dziuveseliuose ir >> apipildavo kepintu pomidoru su cesnaku padazu.Arba tiesiog isvirdavo >> mazame kiekyje darzoviu buljono,po ko atvsedavo irgaudavosi zuvis >> drebuciuose. >> >> "foxaz" <asd@sd.cd> wrote in message >> news:hbpinp$sce$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> >>> Saldiklyje vakar apsigyveno shamas (3.5kg). Gal kas is gurmanu >>> parekomenduotu koki recepteli kaip ta padara paruost? Noretusi ruost ne >>> gabalais, o visa su galva, nes arteja tokia proga kurios stala tikrai >>> papuostu tas usocius pagamintas visas. >>> >>> Is anksto aciu! >>> >>> >> >> >> > > >