Jeigu nori axujenai skanaus produkto is panasios zuvies : pleksne, uotas,juru liezuvis ir visos panasios dugnines zuvys, tai pabandyk pasigamint stai toki patiekala: http://recipes.stevex.net/recipe/filets_of_sole_walewska Darbo nemazai, bet gaunasi pasakiskai! O apie menke tai galiu pasakyt,kad daug su ja burt nereikia, nes jos mesyte yra svelni ir turi pati atskleist savo skoni .Jeigu tai burtu stambi menke is kurios eina ispjauti bent jau 0.5 kg storesni filiuka,tai galeciau pasiulyt labai nesunkiai pagaminama ir tikrai efektinga patiekaliuka. Bet kadangi musu zvejai nepardavineja stambesniu kaip 2 kg menkiu,tai belieka prisimint kitus receptus. ASsmeniskai man labai labai patinka gamint menke pagal sita receptuka, tik vietoje lydekos as naudoju menke, nes joje kaulu maziau ir gaunasi gerokai skaniau: http://3food.ru/node/194 "Binzius" <binzius@inbox.lt> parašė naujienų news:hd9rnn$tfk$1@trimpas.omnitel.net... > iki rytdienos privalai parasyt ka is pleksnes gamint nes apart voblos > daugiau neisivaizduoju :) > apie menkes irgi nepatylek, nes kazkokia neishsipildziusia spraga turiu > "sviezia jurine zuvis virtuveje"... > > > "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message > news:hd9n6a$mv4$1@trimpas.omnitel.net... >> palei palanga esancioj zuvies apdorojimo cecho parduotuvelej irgi >> pleksnes >> be odu, ale leduose ir visai skanios >> >> -- >> eM >> >> >> >> | buvau prie Hales, is tolo dvokia, menkes be galvu, nesuprasi kokio >> sviezumo, pleksnes be odu kazkodel... >> > > >