Viskas cia grazu ir teisinga ,apart smulkmeneliu ,kurios gali labai labai itakoti galutini patiekalo skoni : 1Tai kas mususoe parduodama yra upine pleksne , nors ir pagauta juroje. 2. Kur paimt kokybisku vysniniu pomidoru tokiu metu laiku? 3. Sviezi raudoneliai ir bazilikai pas mus neturi aromato. 4. Jei dabar imsi laiskinius svogunus, rizikuoji kepenu sveikata. 5. Citrinos. Jei iperdolint puse musiskos citrinos, tai bus rugstu, bet vargu ar bus nors kiek panasu i tai ko noreta pasiekti.Juk net pats Oliveris stebejosi, kokios saldzios italiskos citrinos ,augancios tiesiog namu kiemuose. P.S. Sitas receptukas labai tiktu vasaros pabaigoje/rudens pradzioje, kai ir pas mus galima isigyt daug maz kokybisku ir svieziu produktu. P.P.S. Nusizengsiu savo nusistatymui nepirkt is tu bernioku zuvies ir varau iki Norfos ir nusipirksiu tu pleksniu. Labai jau suintrigavai:)