Is 1.5kg menkes gavosi file ir buljonas :) is file bandysiu kazka panasaus i apacioj tamsotos nurodyta. "vsio parezat - lomtikami" :))) pardavejai garsiai pagalvojo, kad pries savaitgali (IV ar V) pabandys atsivezt vegeliu. Pleksnes, kaip ir minejai, "melkashkines", bet va netycia pas Oliveri radau recepta, tai itariu savaitgali neishtversiu ir vistiek pabandysiu... (zr. next post) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hdbbjj$dnd$1@trimpas.omnitel.net... > Jeigu nori axujenai skanaus produkto is panasios zuvies : pleksne, > uotas,juru liezuvis ir visos panasios dugnines zuvys, tai pabandyk > pasigamint stai toki patiekala: > > http://recipes.stevex.net/recipe/filets_of_sole_walewska > > Darbo nemazai, bet gaunasi pasakiskai! > > O apie menke tai galiu pasakyt,kad daug su ja burt nereikia, nes jos > mesyte yra svelni ir turi pati atskleist savo skoni .Jeigu tai burtu > stambi menke is kurios eina ispjauti bent jau 0.5 kg storesni filiuka,tai > galeciau pasiulyt labai nesunkiai pagaminama ir tikrai efektinga > patiekaliuka. > Bet kadangi musu zvejai nepardavineja stambesniu kaip 2 kg menkiu,tai > belieka prisimint kitus receptus. ASsmeniskai man labai labai patinka > gamint menke pagal sita receptuka, tik vietoje lydekos as naudoju menke, > nes joje kaulu maziau ir gaunasi gerokai skaniau: > > http://3food.ru/node/194 > > > > "Binzius" <binzius@inbox.lt> parašė naujienų > news:hd9rnn$tfk$1@trimpas.omnitel.net... >> iki rytdienos privalai parasyt ka is pleksnes gamint nes apart voblos >> daugiau neisivaizduoju :) >> apie menkes irgi nepatylek, nes kazkokia neishsipildziusia spraga turiu >> "sviezia jurine zuvis virtuveje"... >> >> >> "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message >> news:hd9n6a$mv4$1@trimpas.omnitel.net... >>> palei palanga esancioj zuvies apdorojimo cecho parduotuvelej irgi >>> pleksnes >>> be odu, ale leduose ir visai skanios >>> >>> -- >>> eM >>> >>> >>> >>> | buvau prie Hales, is tolo dvokia, menkes be galvu, nesuprasi kokio >>> sviezumo, pleksnes be odu kazkodel... >>> >> >> >> >