na tai ne i tokias brangieji istaigas ir vaiksciot reik is dalies. jeigu gyvenimo budas toks kad greit uzkimst skrandzius ir dar noret gaut kokybe, tai nei Ciliakai, nei Mambakai ne rodiklis. greit pripratom valgyti, ir jokios atatinkamos kulturos nebe turime. Tuo labai puikiai naudojasi restoranu, kaviniu vadovai, ta prasme visa koncepsija remiama tuom kad zmogus greit paestu konvejerinio maisto ir susimoketu na ir dingtu. Ieskot labai jau geros kokybes vargu butu noret, kadangi reik suprast kad ir patys virejai retai buna aukstos kvalifikacijos ir yra ismokyti tik konvejerines gamybos, kurioje nera nei dvasios, nei noro kazkaip irodyti savo verte. realiai viskas priklauso nuo gyvenimo budo ir poreikio. taip pat reiktu suprasti, kad retas kuris ivertina pajeguma ir apskritai isivaizduoja gamybos procesa, nuo uzsakymo iki patiekalo pagaminimo ir atidavimo zmogui. jeigu norime ilyste i ta greita misraine, kaip vadinu konvejerini maista tai ir reik suprast kad dazniausiai (ne visur taip) gausi pašaro ir leisi sau uzkimst skrandi. tai tiek cia tu minciu. einu valgyti :) "ig" <stop@spam.lt> wrote in message news:hda4s1$7q9$1@trimpas.omnitel.net... > esu buves viena karta - visko laukem po 30min/per veiksma. t.y. kol > prieina padaveja, kol atnesa kazko, kol ateina paklaust ar dar > ko/saskaitos, kol atnesa saskaita, kol paima kortele/pinigus, kol grizta - > viskas po 30min :) skonis jau neberupejo... > >