Tema: Re: Atsiliepimas (blogas) apie Mambo pica Vilniuje
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2009-11-11 21:43:35
o vat mes ce pietavom kaiptik tokioj valgykloj kur specelizacyje grynai 
dienos pietai.
kazkaip uztruko su antru biski tai atejo aciprashe ir pasiule pasivaishint 
kavom arbatom. nespejom kavos ishgert o jau ir maista atneshe.
smulkmena bet mallonu ;)


"Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message 
news:hdenk0$1g4$1@trimpas.omnitel.net...
> kaip ash supratau mes maitinames tik stikliuose ir vilone.. ypach darbe 
> per pietus, kai spaudzhia projektai ir laikas, kai pasirinkimas pavalgyt 
> per pusvalandi, ar max 45 minutes, arba nepavalgyti...
> sakychiau arba gyvenam provincialu, leta gyvenima, arba chia netoli 
> 1989tais. Ash suprantu, jei toks atsakymas butu i putojimasi, kad 
> stikliuose, ar net sakykim tam pachiam malune - kur zhmones ateina 
> praleist vakaro. Shiuo atveju labai teisingai mano dedska amerikonas 
> pareishke visiems besipiktinantiems, kad labai ilgai neatnesha valgyt "juk 
> mes chia pabendraut ir praleist laiko atejom". Bet pietus darbo diena turi 
> but maximaliai greiti, skanus ir kokybishki.
> "PetrasM" <mpet@delfi.lt> wrote in message 
> news:hdbcfl$fd2$1@trimpas.omnitel.net...
>>  na tai ne i tokias brangieji istaigas ir vaiksciot reik is dalies.
>>  jeigu gyvenimo budas toks kad greit uzkimst skrandzius ir dar noret gaut
>> kokybe, tai nei Ciliakai, nei Mambakai ne rodiklis.
>>  greit pripratom valgyti, ir jokios atatinkamos kulturos nebe turime. Tuo
>> labai puikiai naudojasi restoranu, kaviniu vadovai, ta prasme visa
>> koncepsija remiama tuom kad zmogus greit paestu konvejerinio maisto ir
>> susimoketu na ir dingtu. Ieskot labai jau geros kokybes vargu butu noret,
>> kadangi reik suprast kad ir patys virejai retai buna aukstos 
>> kvalifikacijos
>> ir yra ismokyti tik konvejerines gamybos, kurioje nera nei dvasios, nei 
>> noro
>> kazkaip irodyti savo verte.
>>  realiai viskas priklauso nuo gyvenimo budo ir poreikio.
>>  taip pat reiktu suprasti, kad retas kuris ivertina pajeguma ir apskritai
>> isivaizduoja gamybos procesa, nuo uzsakymo iki patiekalo pagaminimo ir
>> atidavimo zmogui.
>>  jeigu norime ilyste i ta greita misraine, kaip vadinu konvejerini maista
>> tai ir reik suprast kad dazniausiai (ne visur taip) gausi pašaro ir leisi
>> sau uzkimst skrandi.
>>
>>   tai tiek cia tu minciu.
>>
>>  einu valgyti :)
>>
>> "ig" <stop@spam.lt> wrote in message
>> news:hda4s1$7q9$1@trimpas.omnitel.net...
>>> esu buves viena karta - visko laukem po 30min/per veiksma. t.y. kol
>>> prieina padaveja, kol atnesa kazko, kol ateina paklaust ar dar
>>> ko/saskaitos, kol atnesa saskaita, kol paima kortele/pinigus, kol 
>>> grizta -
>>> viskas po 30min  :) skonis jau neberupejo...
>>>
>>>
>>
>>