Kai nori, galima padaryti greita maista, kuris atrodys gerai ir bus skanus. tik sudo ir pjuvenu reikia i maista nedet, ir vartotojai sugrys. "PetrasM" <mpet@delfi.lt> wrote in message news:hdbcfl$fd2$1@trimpas.omnitel.net... > na tai ne i tokias brangieji istaigas ir vaiksciot reik is dalies. > jeigu gyvenimo budas toks kad greit uzkimst skrandzius ir dar noret gaut > kokybe, tai nei Ciliakai, nei Mambakai ne rodiklis. > greit pripratom valgyti, ir jokios atatinkamos kulturos nebe turime. Tuo > labai puikiai naudojasi restoranu, kaviniu vadovai, ta prasme visa > koncepsija remiama tuom kad zmogus greit paestu konvejerinio maisto ir > susimoketu na ir dingtu. Ieskot labai jau geros kokybes vargu butu noret, > kadangi reik suprast kad ir patys virejai retai buna aukstos > kvalifikacijos ir yra ismokyti tik konvejerines gamybos, kurioje nera nei > dvasios, nei noro kazkaip irodyti savo verte. > realiai viskas priklauso nuo gyvenimo budo ir poreikio. > taip pat reiktu suprasti, kad retas kuris ivertina pajeguma ir apskritai > isivaizduoja gamybos procesa, nuo uzsakymo iki patiekalo pagaminimo ir > atidavimo zmogui. > jeigu norime ilyste i ta greita misraine, kaip vadinu konvejerini maista > tai ir reik suprast kad dazniausiai (ne visur taip) gausi pašaro ir leisi > sau uzkimst skrandi. > > tai tiek cia tu minciu. > > einu valgyti :) > > "ig" <stop@spam.lt> wrote in message > news:hda4s1$7q9$1@trimpas.omnitel.net... >> esu buves viena karta - visko laukem po 30min/per veiksma. t.y. kol >> prieina padaveja, kol atnesa kazko, kol ateina paklaust ar dar >> ko/saskaitos, kol atnesa saskaita, kol paima kortele/pinigus, kol >> grizta - viskas po 30min :) skonis jau neberupejo... >> >> > >