Daiva D. rašė: > Krepšinio tai ir aš nežiūriu. > O teisingai paruošta žvėriena taigi labai skanu. Ir turbūt sveika (?) - vis dėlto mėsa neauginta ant hormonų ir antibiotikų. Skanu netgi neteisingai paruosta. Pvz., be jokio marinavimo,jokiu prieskoniu imu gabala stirnienos,pasudau, vynioju i folija ir kepu orkaitej. Jau kai iskepa, dedu truputi prieskoniu. Valgau su zalumynais, kuriuos tuo metu turiu. Vynas astresnis, gyvesnis geriau, koks nors cabernet+syrah. O jei ant lauzo :) > > Čia yra visokių receptų, jei įdomu: > http://www.hunter.lt/index.php?action=vthread&forum=2&topic=197 > > mo > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hdbe0a$i85$1@trimpas.omnitel.net... >> O jeigu pasakyt, kad niekas is seimos krepsinio neziuri, tai tada aplamai >> reiktu tokius istremt is LT ? :) >> >> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> parašė naujienų >> news:hdbcva$gbt$1@trimpas.omnitel.net... >>> Keista šeima, keisti šunys :))) >>> >>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>> news:hdbboh$e05$1@trimpas.omnitel.net... >>>> As turiu keleta pazystamu zveriazudziu, tai karts nuo karto vis pasiulo >>>> ir >>>> geros kokybes zverienos, bet pas mane namie seima atsisako valgyt tokia >>>> mesa,o bandziau duot tiek ata rotveileriu, tiek ir dabartiniam >>>> bulterjerui, >>>> tai net nosi suka nuo tos mesos.Matomai kazkas netinka.