O man atrodo ,kad jie sauna i viska kas juda ir todel prognozuoti busimo kepsnio kokybes neimanoma. Todel daznai nukerta kokia karve ar arkli, nes labai daznai buna pripiese alkoholio daugiau nei reiketu ir leistina. Zinau tiek ir tiek istoriju, kai medzioklese vieni kitus pasauna, bet nenori viesint ir tyliai tyliai viska uzglaisto, kad tik skandalas neiskiltu viesumon :( "Binzius" <binzius@inbox.lt> parašė naujienų news:hdf4mn$i07$1@trimpas.omnitel.net... > atsiprasau, kad isiterpsiu, bet tie "zveriazudziai" ir gi buna "skiriantys > sviezia nuo seno" arba ne. > atba "pataiko i jauna" arba "pataiko i sena". > > vienas ir tas pats "zveriasaudys" yra pamaitines tiek "medine" shviezhia > mesa, > tiek "vakar kriuksejusio jauniklio" shonkauliukais keptais orkaitej be > jokio marinavimo... > zveriena skyresi kardinaliai. > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hdduco$l6q$1@trimpas.omnitel.net... >> Ir Tu nori pasakyti, kad sitaip paprastai paruosta mesa yra minksta ir >> lengvai virskinama? Kiek as bandziaau valgyti zveriena, tai geriausi >> prisiminimai siekia studentavimo laikus, kai eidavome pabaliavoti I >> "Lokio" restorana, o ten uzsisakydavome troskinta brediena grybu padaze - >> tikrai svelnaus skonio kuda mesyte. Nieko pries neturiu pries vytinta >> elnienos desra ir jos ispjova. Dar viena syk teko ragaut "zuiki" is >> sernienos su kiauliena, bet tai jau ne gryna zveriena. Visi kiti bandymai >> saslai is stirnos, kepta serniena, kiskis, bebras - skrandis sustodavo >> tuoj pat. >> Bet gal tai daugiau ipratimo reikalas + itariu,kad zveriena yra sveikesne >> mesa ,nei kokia kiauliena arba fermine vpaukstiena.Gal but jeigu nuo >> jaunystes kas butu seres tokia mesa, tai buciau ja tik ir valges ir gal >> net patapes zveriazudziu, bet dabar tai kazkaip nepriimtinas zvereliu >> zudymas vardan maisto, kai to maisto galima nusipirkt parduotuveje. >> >> "pablas" <pablas112@gmail.com> parašė naujienų >> news:4AF96E5F.1010007@gmail.com... >>> Daiva D. rašė: >>>> Krepšinio tai ir aš nežiūriu. O teisingai paruošta žvėriena taigi labai >>>> skanu. Ir turbūt sveika (?) - vis dėlto mėsa neauginta ant hormonų ir >>>> antibiotikų. >>> >>> Skanu netgi neteisingai paruosta. Pvz., be jokio marinavimo,jokiu >>> prieskoniu imu gabala stirnienos,pasudau, vynioju i folija ir kepu >>> orkaitej. Jau kai iskepa, dedu truputi prieskoniu. Valgau su zalumynais, >>> kuriuos tuo metu turiu. Vynas astresnis, gyvesnis geriau, koks nors >>> cabernet+syrah. O jei ant lauzo :) >>> >>>> >>>> Čia yra visokių receptų, jei įdomu: >>>> http://www.hunter.lt/index.php?action=vthread&forum=2&topic=197 >>>> >>>> mo >>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>>> news:hdbe0a$i85$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> O jeigu pasakyt, kad niekas is seimos krepsinio neziuri, tai tada >>>>> aplamai reiktu tokius istremt is LT ? :) >>>>> >>>>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> parašė naujienų >>>>> news:hdbcva$gbt$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Keista šeima, keisti šunys :))) >>>>>> >>>>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message >>>>>> news:hdbboh$e05$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> As turiu keleta pazystamu zveriazudziu, tai karts nuo karto vis >>>>>>> pasiulo ir >>>>>>> geros kokybes zverienos, bet pas mane namie seima atsisako valgyt >>>>>>> tokia >>>>>>> mesa,o bandziau duot tiek ata rotveileriu, tiek ir dabartiniam >>>>>>> bulterjerui, >>>>>>> tai net nosi suka nuo tos mesos.Matomai kazkas netinka. >>> >> > > >